Böcker om målning

Oavsett om du älskar att måla om i ditt hem, måla med akrylfärger, måla på canvas eller hobbymåla på papper kan en bok om målning vara det som hjälper dig på vägen. Idag hittar du alla möjliga böcker om just målning, där du kan få experttips, inspiration och vägledning i ditt val av färg eller målarfärg.

I bokhyllan, i bokbutiken och på biblioteket kan du hitta mängder med bra böcker som du kan använda dig av när du vill måla. Ska du måla om med en fin väggfärg i hemmet kan böcker som “Måla där hemma” och “Färgblandningar för att måla möbler” komma till stor användning. Naturligtvis gäller det också att du har rätt färg som passar med ditt hem och din personliga stil. Hos Familjetapeter.se hittar du väggfärgen för sovrummet, vardagsrummet, barnrummet eller för byrån som du vill göra om.

Bästa böckerna om målning

Här nedan har vi skapat en lista på några av de bästa böckerna om målning på marknaden just nu. De här böckerna riktar sig lika bra till dig som älskar att göra om i hemmet som för dig som vill utveckla dina målarkunskaper på staffliet.

  • Färgblandningar för att måla möbler – perfekt val för dig som vill måla om dina möbler och göra dem personliga.
  • Måla där hemma – Den här boken är lika användbar för dig som vill måla om i hemmet, som en kokbok är för dig som vill laga mat.
  • Akvarell: Stadens ljus – Lämpar sig för dig som vill lära dig mer om hur du kan använda akvarell för att få ljus att se verklighetstrogna ut.
  • Akryl : tekniker och steg för steg-övningar – Bra val för dig som vill börja måla med akryl och som inte har någon aning om hur du ska komma igång.
  • Måla ditt hem: Utomhus – Handboken för dig som ska måla om din husfasad och som vill slippa anlita hantverkare varje gång.