Så finansierar du ditt bokintresse

Är du en riktig bokmal som börjar på nästa bok innan du har hunnit läsa ut den du håller i handen? Då är du inte ensam. Under en lång period var ljudböcker det nya heta på marknaden, men de klassiska böckerna ligger fortfarande i framkant och är lika uppskattade av barn som vuxna.

Har du ett riktigt stort intresse för böcker vill du säkerligen ha bokhyllorna fulla, men böcker kostar pengar. Som tur är finns det alltid bibliotek som du kan använda dig av, men det är skillnad på att låna och på att äga. Här nedan kommer vi lista tre sätt som du kan finansiera ditt bokintresse och få pengar det till det älskar mest.

Så får du råd med dina favoritböcker

1. Panta för att köpa nya böcker

Visste du att du kan panta in smycken och andra värdefulla saker för att på så sätt få råd med fler böcker? Ett mycket bra och pålitligt företag är belonapantbank.se som erbjuder bra priser på guld. Du kan kontakta företaget om du vill panta smycken, verktyg, silverbestick och klockor, eller varför inte örhängen eller den där förlovningsringen som aldrig används längre?

2. Bibliotek

Ja, vi vet att det inte är samma sak som att köpa, men på ett bibliotek kan du åtminstone låna böcker gratis! Det är ett väldigt bra sätt för dig att få tillgång till ett stort utbud av böcker från alla olika delar av världen.

3. Ladda ner en bokapp

Om du inte har några problem med att läsa böcker på mobila enheter kan du med fördel prenumerera på en bokapp. Då får du tillgång till de senaste böcker, gamla klassiker och böcker för barn i alla åldrar.