Kontorshotell för författare

Författaryrket är kanske det mest eftertraktade i hela världen. Miljoner människor drömmer om att skriva en skönlitterär bok eller ge ut en bok om hur du faktiskt lyckas skriva en bok. Det finns lika många potentiella ämnen som det finns aspirerande författare. Faktum är att det krävs en hel del disciplin för att lyckas inom branschen. Här kan du läsa mer om varför du som etablerad författare eller glad amatör bör skaffa dig ett bekvämt kontorshotell i Uppsala eller i trakterna där du bor.

Organiserat kaos

De flesta författare vittnar om hur drömmen om att arbeta hemifrån ibland kan landa i totalt kaos. På hemmaplan finns du nämligen alltid tillgänglig för alla andras behov och det kan vara svårt att balansera tiden mellan hushållssysslor och faktiskt arbete. Lösningen på hur du skapar ordning i detta kaos är helt enkelt genom att skaffa dig en arbetsplats hemifrån. På ett kontorshotell i Uppsala eller i en annan närliggande ort kan du få tillgång till en fullt utrustad arbetsplats med alla tänkbara bekvämligheter. Med lugn och ro kan du skapa rutiner som gör att du får tillgång till din kreativitet och din inre skaparlust, vilket ökar chanserna att du blir klar med din bok samt att den blir så bra som du vill att den ska bli. Att inse att författaryrket är ett yrke som vilket som helst och inte bara en drömtillvaro är viktigt för att lyckas. Att skapa goda arbetsrutiner är själva nyckeln till framgång.

Kontor efter behov

Workaround erbjuder ett stort utbud av kontor och kontorshotell i några av landets största städer. Här kan du välja mellan storlek och priser för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Du kan antingen välja att själv söka en lämplig lokal eller kontakta företaget som gärna hjälper dig att hitta rätt. Som författare har du individuella önskemål och behöver ha plats även för inspirationslitteratur. Många av dagens största författarnamn tipsar om att läsa stora mängder böcker för att hålla kreativiteten vid liv. Många kända författare har också förstått att den bästa strategin för att lyckas hålla deadlines och avsluta manus är att helt enkelt gå till jobbet. Genom att satsa på ett kontorshotell är det precis detta du gör. Du ger dig iväg till ditt jobb där du kan sitta i lugn och ro och skriva hela dagen utan avbrott. På kontorshotellet har du tillgång till såväl hjälpmedel som möjlighet att genom ett enkelt telefonsamtal till receptionen skaffa dagens lunch.